Hotel van der Weijde

Op het pittoreske ringdorp van Noordgouwe bevind zich ons familie hotel, met nog geen 400 inwoners een sociaal middelpunt op één van de mooiste ringdorpen van Schouwen-Duiveland.

Ons hotel telt 7 eenvoudige doch zeer sfeervol ingerichte kamers en zijn voorzien van een eigen badkamer met iederedag schoon bad linnen, een flat screen tv , koffie en thee faciliteit en gratis wifi.

Twee van de hotelkamers zijn voorzien van een balkon met zitje en uitzicht op de tuinzijde, waar in het zomerseizoen het terras tot uw beschikking staat!

Ook kunt u bij ons een heerlijk ontbijt genieten , wat met mooi weer eventueel ook op het tuinterras wordt geserveerd, ontbijt worden dagelijks van 08:00 tot 10:00 uur geserveerd.

In het gehele hotel is er gratis wifi .

Rondom Noordgouwe liggen er diverse fietsroutes waar u zo aansluiting op kunt vinden om ons eiland Schouwen/Duiveland zo beter te leren kennen. Tegen betaling kunnen wij ook voor fietsen of e-bikes zorgen. De historische havenstadjes Zierikzee en Brouwershaven liggen nog geen 6 kilometer van ons verwijderd. En ook de stranden van Westenschouwen en Renesse liggen op fietsafstand, met de auto zijn deze in 15 min. te bereiken.( +/- 20 km).